Bárhol laksz Magyarországon, segítünk egy klassz kert megálmodásában. Rengeteg referenciával és építési tapasztalattal rendelkezünk így biztos lehetsz hogy butaságokat nem javasolunk :)

Kerttervezés

Megálmodjuk és megvalósítjuk! Terveztesd meg velünk álomkerted, és használd ki a természetben töltött idődet. Képzeld el magad egy varázslatos világban, ami a tiéd és a családodé, ahol a barátokkal együtt szórkozhatsz. Éld át a pillanatot ahol a zöld terápia és a kreativitás találkozik! Kerttervezési szolgáltatásunkkal szemet és lelket gyönyörködtető kertedet hozhatod létre. Segítünk megvalósítani az elképzelésedet legyen szó modern vagy hagyományos stílusról, valamint öteltekkel egészítjük ki hogy minden a helyén legyen. Engedd, hogy kerted inspiráljon másokat is, és habzsold az otthonod körül virágzó természet szépségeit!

Kert stílusok

Kertek tervezés során számos stílus közül választhatunk, mindegyik egyedi hangulatot és karaktert kölcsönöz az otthonunknak. Néhány népszerű kerti stílus:

Angol kert: Az angol kertek bőségesen növényekkel, gazdag színekkel és kanyargós ösvényekkel, amelyek romantikus és idilli hangulatot teremtenek.

Mediterrán kert: Ez a stílus a dél-európai régiók növényzetét és hangulatát idézi, sok napsütéssel, szárazságtűrő növényekkel és kavicsos területekkel.

Modern kert: Az egyszerű, letisztult vonalak és a minimalista megközelítés jellemzi, gyakran geometrikus alakzatokkal és modern anyagokkal.

Zen kert: A japán kertek nyugalmat és harmóniát sugároznak, kavicsokkal, bambuszokkal és egyszerű, egyensúlyt teremtő kompozíciókkal.

Vadkert: Ez a stílus az ökológiai sokféleség támogatására és úgy van kialakítva, hogy természetesnek és gondoznak tűnjön, esetleg vonzza a helyi állatokat rovarokat.

Ezek csak néhány példa a sokféle kerti stílus közül, mind egyedi lehetőséget kínál a ház körüli kialakításra.

A kerttetvezési elemek széles skálája áll rendelkezésre annak érdekében, hogy a kertünk megfeleljen az igényeknek és stílusunknak. 

Tereprendezés és alapozás : fontos az alapos tereprendezés és alapozás, hogy a kert stabil és biztonságos legyen és a funkciói a kertnek a lehető legjobban legyenek kihasználva. Igazodnia kell a kert környezetében lévő tájhoz és építményeihez

Kőműves munkák : kőfalak, járdák, teraszok és más kőműves elemek kialakítása strukturált és esztétikus környezetet teremthet

Vízi elemek : Tavak, patakok és vízesések nemcsak vizuális élményt nyújtanak, hanem a kert birodalmát is gazdagítják

Világítás : A kerti világítás nemcsak biztonságot nyújthat éjszaka, hanem hangulatot is teremthet.

Öntözőrendszer : Az öntözőrendszer automatizálása segít megőrizni a növények egészségét és szépségét, valamint időt és energiát takarít meg

Kerti bútorok és dekorációk : A kerti bútorok és megfelelő dekorációk komfortot és stílust kölcsönöznek a kertnek

Fontos az igényeknek és a helyi környezeti feltételeknek megfelelő megoldások kiválasztása.